Canapea fixa KOL PHENIX

Seria corpurilor de mobilier de inalta definitie se completeaza in mod elegant cu acest model de canapea fixa Phenix.

Un produs compact, de inalta definitie care are capacitatea de a fi de mare succes in diferite situatii, atunci cand vine vorba despre existenta unui interesant loc de odihna pentru doua persoane consecutiv.

Si asta numai prin posibilitatea de extindere a acestei canapele.

Modelul respectiv de canapea este unul extrem de interesant care se bazeaza pe existenta la interior a unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu poliuretan, dar si cu alte materiale interesante si la fel de utile pentru crearea unui confort mult sporit.

Designul acestei canapele este unul foarte interesant sub aspectul caruia aceasta canapea este conceputa fara spatare laterale, dar care este completat de existenta unor perne decorative necesare pentru amenajarea inteligenta a decorului exterior.

Noul produs, asa cum poate fi observat si in imaginile atasate aici este unul robust, de inalta definitie.

Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre confort si relaxare la puterea a doua.

Pentru tapitarea acestui model de canapea, producatorii au ales o stofa rezistenta la trafic intens, intr-o nuanta deschisa si plina de lumina astfel incat aceasta canapea are capacitatea de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Altfel spus, puneti accentul pe calitate si pe un pret relativ redus prin achizitionarea acest model de canapea fixa Phenix. Un corp de mobilier de mare efect pentru casa.

Canapea fixa KOL PHENIX (2) Canapea fixa KOL PHENIX (3) Canapea fixa KOL PHENIX (1)