Canapea moderna KOL CLICK-CLACK

Sistemul de tip click – clack reprezinta acel mecanism inteligent prin intermediul caruia functionalitatea unei canapele sau a oricarui alt produs similar poate fi una extrem de usoara si care face ca acest corp de mobilier sa fie manevrat extrem de repede si de usor.

Respectivul model de canapea moderna Click – Clack este unul extrem de simplu, caruia ii lipsesc spatarele laterale.

Dar atunci cand vine vorba despre relaxare si odihna, acest model de canapea click – clack se transforma imediat intr-un produs extrem de interesant. Si care va poate scoate din orice incurcatura. Atunci cand vine vorba despre relaxare si confort.

Din punct de vedere tehnic, modelul de canapea Click – Clack este realizat pe baza unui cadru principal din lemn. Si care este captusit la interior cu diferite straturi de poliuretan de diverse densitati.

Iar la exterior aceasta canapea este tapitata cu un material rezistent la trafic intens si care nu va poate dezamagi din nici un punct de vedere.

Respectivul material de stofa poate fi schimbat cu oricare alt material din cele propuse de producator. Aspect valabil chiar si in cazul alegerii culorilor in a caror nuanta doriti sa realizati acest corp de mobilier, care este chiar acest model de canapea moderna Click – Clack.

Iar din punct de vedere al dimensiunilor, acest model de canapea moderna Click -Clack este creat pentru a putea asigura confortul si relaxarea a doua persoane consecutiv.

Ceea ce inseamna ca aceasta beneficiaza de dimensiuni standard si poate fi un accesoriu de baza chiar pentru apartamentele ceva mai inguste ca si spatiu locuibil. Acolo unde canapeau poate intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Canapea moderna KOL CLICK-CLACK (2)

Canapea moderna KOL CLICK-CLACK (1)