Canapea pentru sufragerie KOL DIANA

Atunci cand ne gandim la mobila va asiguram cu incredere ca Diana reprezinta acel model de canapea pentru sufragerie realizat dupa dimensiuni standard si care poate fi o alegere excelenta. Fie ca este vorba despre un living cu terndinte sau un apartament de dimensiuni obisnuite.

Aceasta canapea pentru sufragerie Diana reprezinta un corp de mobilier extensibil, care are la baza un cadru din lemn masiv.

Este captusita la interior cu cele mai interesante materiale de poliuretan de diferite densitati. Si care fac din acest accesoriu de baza pentru sufragerie, un produs elegant si confortabil ce poate fi asociat atat cu mobila clasica, cat si cu o garnitura de mobilier realizata dupa liniile unui design modern din toate punctele de vedere.

La exterior acest model de canapea este tapitat cu doua tipuri de materiale atat de diferite, care au capacitatea de a se completa unul pe celalalt.

Este vorba aici despre materialul din piele ecologica si un alt material de stofa rezistenta la trafic intens. Si care este de culoare gri.

Aceasta canapea are suportii pentru brate complet tapitati. Iar forma lor este una definita de zonele rotunjite. Si care prezinta un real avantaj daca aveti  copii mici sau daca acestia urmeaza sa apara.

Si asta datorita faptului ca prin tapitajul in proportie de 100 la suta, copii sunt protejati de eventualele mici accidente.

Modelul de canapea pentru sufragerie Diana este dotat si cu alte trei perne decorative, dar si cu posibilitatea de extindere atunci cand vine vorba despre crearea unui loc suplimentar pentru odihna.

In aceste conditii, puteti miza cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de produs de mare valoare pentru orice casa. Chiar si pentru una cu tendinte. Si la un pret fara nici un fel de concurenta.

In diferite culori si nuante in functie de disponibilitatile de la producator.

Cu alte cuvinte, mizati cu incredere pe calitate, eleganta, relaxare si confort!

 

Canapea pentru sufragerie KOL DIANA (2)

Canapea pentru sufragerie KOL DIANA (1)