Coltar bucatarie cu 6 locuri KOL TSVETI

Colitatea superioara a coltarelor de bucatarie comercializate de firma noastra face ca aceasta categorie de produse sa fie tot mai dorita si mai apreciata de consumatorii din Romania.

Si asta, datorita faptului ca respectivele produse sunt fabricate in Europa pe baza celor mai inteligente si fiabile materiale existente pe piata de profil. Iar firma noastra este unic distribuitor al acestor produse in Romania.

Mergand pe acest principiu incercam sa va prezentam aici un nou model. Si anume, un model de coltar bucatarie cu 6 locuri Tsveti. Un produs al carui utilitate este mult sporita.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltar este conceput pe baza sistemului inteligent de pliere, care ii permite acestuia sa fie extins si astfel sa poata oferi o suprafata generoasa de odihna pentru o perioada mai lunga de timp. In situatia in care este nevoie urgenta de un astfel de spatiu de odihna, atat de necesar si de util.

Asa se face ca noul nostru corp de mobilier este unul care castiga tot mai mult teren in fata produselor similare si pentru care confortul, eleganta si relaxarea sunt elementele de baza.

Coltarul de bucatarie este conceput pe baza unui cadru din lemn, mai exact din pal tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de inalta densitate, care au rolul de a face din acest corp de mobilier unul de mare efect pentru orice bucatarie.

De la firma noastra puteti comanda imediat acest produs de mare valoare, in diferite nuante si culori, atat pentru partea dreapta cat si pentru partea stanga a camerei. Si la un pret relativ mic.

Coltar bucatarie cu 6 locuri KOL TSVETI (1)

Coltar bucatarie cu 6 locuri KOL TSVETI (2)