Coltar de bucatarie cu model KOL MILENA

Milena reprezinta cu mare succes un alt model de coltar de bucatarie cu model. Un produs foarte interesant dotat cu posibilitatea de extindere, atat de necesara pentru crearea unui loc suplimentar de odihna, atunci cand este nevoie urgenta.

Acest coltar de bucatarie cu model Milena este realizat din pal de inalta rezistenta, este complet tapitat cu o stofa rezistenta la trafic intens, obtinuta in doua culori absolut interesante. Si care reusesc sa se completeze destul de bine una pe cealalta.

Nuante care reusesc in acelasi timp sa poata intra in stransa legatura si cu celelalte corpuri de mobilier aflate la un moment dat in imediata apropiere.

Noul produs beneficiaza de existenta posibilitatii de extindere a suprafetei de sezut, cu ajutorul sistemului de pliere de ultima generatie. Si astfel acest model de coltar de bucatarie cu model Milena se poate transforma imediat intr-un loc elegant de odihna pentru o perioada mai lunga de tip.

Si asta nu e tot. Pentru ca modelul de coltar de bucatarie Milena este conceput si cu un loc de depozitare a diferitelor articole textile de dimensiuni mici si medii.

Iar daca doriti sa obtineti un astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea propriei case, atunci trebuie sa stiti ca acest model de coltar de bucatarie cu model Milena poate fi al dumneavoastra intr-o varietate larga de nuante si culori.

Si nu oricum, ci in ambele situatii de mobilare, atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta.

– Coltar de bucatarie cu model KOL MILENA (2)

Coltar de bucatarie cu model KOL MILENA (1)