Coltar de bucatarie KOL MAYA

Definit printr-un sezut moale si foarte elegant, cu forme proieminente, atat pentru spatar cat si pentru restul zonelor, acest model de coltar de bucatarie Maya reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei bucatarii. Cu un produs de calitate superioara realizat pe baza unui cadru din pal melaminat.

Dar care este dotat si cu posibilitatea de extindere in situatia in care este nevoie urgenta de un loc interesant pentru odihna in conditii de extrema necesitate.

Asa a luat nastere si acest model de coltar de bucatarie Maya. Un produs creat special pentru o buna optimizare a spatiului disponibil din bucatarie.

Din punct de vedere tehnic, coltarul se bazeaza pe cadrul principal din pal bine imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan, atat de necesar pentru accentuarea zonelor de confort, cat si pentru o relaxare optima pentru o perioada mai lunga de timp.

Dincolo de acest aspect, modelul respectiv de coltar este unul care poate fi comandat in schimbul unei sume modice de bani. Accesibila oricarui buzunar si in diferite nuante si culori.

Iar daca spatiul din bucatarie va permite, existenta unui astfel de corp de mobilier este extrem de necesara.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si consultati imediat oferta noastra de coltare pentru bucatarie. Pentru a putea alege produsul preferat, fie ca este vorba despre textura, forma sau nuanta.

 

 

 

 

Coltar de bucatarie KOL MAYA (2)

Coltar de bucatarie KOL MAYA (1)