Coltar de bucatarie KOL TONI STIL

Complet tapitat cu un model de stofa rezistenta la uzura, acest model de coltar de bucatarie intra cu succes in categoria corpurilor de mobilier si a accesoriilor care beneficiaza si de posibilitatea de extindere.

Si astfel sa va poata fi de mare folos in cele mai diverse situatii. Fie ca este vorba despre un mic dejun, o cina sau un loc de odihna pentru o perioada mai lunga de timp.

In alta ordine de idei, respectivul model de coltar de bucatarie Toni stil este conceput pe baza unui cadru principal realizat din pal de calitate superioara si extrem de resistent. Bine tapitat la interior cu diferite straturi de burete de mai multe densitati. Astfel incat, noul produs sa poata fi confortabil, elegant si viabil pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Marea lor majoritate bazandu-se pe socializare.

Ca si celelalte corpuri de mobilier din aceasta categorie a coltarelor pentru bucatarie si produsul nostru beneficiaza de combinarea celor mai interesante materiale existente pe piata de mobilier din Europa.

Astferl incat un model de coltar de bucatarie Toni stil poate fi comandat in cele doua variante posibile, atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta.

Si asta nu e tot, pentru ca acest model de coltar poate fi comandat in diferite nuante, culori si texturi, in functie de preferinte, cat si in functie de disponibilitatile de la producator.

 

 

Coltar de bucatarie KOL TONI STIL (2)

Coltar de bucatarie KOL TONI STIL (1)