Coltar de bucatarie pliabil KOL TONI

Seria coltarelor de bucatarie comercializate de firma noastra este completata destul de bine si de acest model de coltar de bucatarie pliabil Toni.

Un corp de mobilier foarte elegant, confortabil si util pentru amenajarea bucatariilor, acolo unde spatiul interior permite amplasarea unui astfel de produs de mare efect.

Mai ales in situatia in care acesta reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul interior al unei bucatarii.

Din punct de vedere tehnic, acest accesoriu interesant pentru amenajarea bucatariei dumneavoastra este reallizat pe baza unui cadru principal din pal melaminat de calitate superioara., destul de rezistent si care, pentru realizarea unui confort optim, acesta este bine imbinat cu burete sau poliuretan de calitate superioara. In diferite straturi, astfel incat acest produs per ansamblu sa poata fi o alegere excelenta pentru amenajarea propriei bucatarii.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, un model de coltar de bucatarie pliabil Toni beneficiaza si de o zona de sezut la fel de moale si de confortabila ca si spatarul acestuia.

Iar la exterior acest model de coltar pentru bucatarie este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens.

Ceea ce inseamna ca modelul respectiv de coltar este unul care castiga tot mai mult teren in fata produselor similare din aceeasi categorie.

Un coltar Toni poate fi comandat atat pentru partea stanga cat si pentru partea dreapta a bucatariei.

Poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, in functie de stocul disponibil si in functie de nuantele preferate.

Astfel incat acesta sa poata intra in stransa legatura cu celelalte accesorii si corpuri de mobilier existente la interiorul bucatariei.

Coltar de bucatarie pliabil KOL TONI (2)

Coltar de bucatarie pliabil KOL TONI (1)