Coltar pentru bucatarie din fag KOL MINI DANDI

Modelul de coltar pentru bucatarie din fag Dandi reprezinta un model de corp de mobilier conceput in special pentru amenajarea bucatariei. Cu un produs extrem de interesant, moale si fiabil.

Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre un spatiu de odihna pentru o noapte intreaga.

Asta se datoreaza faptului ca modelul respectiv de coltar are capacitatea de a-si extinde suprafata de sezut, datorita sistemului de pliere de ultima generatie.

Si astfel, acest model de coltar pentru bucatarie din fag Dandi se poate transforma rapid intr-un pat perfect confortabil. Dar numai in situatii de stricta necesitate.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar pentru bucatarie Dandi este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv de fag bine imbinat cu mai multe straturi de burete sau poliuretan de diferite densitati.

Si care este tapitat la exterior cu un material de stofa rezistent la uzura si la trafic intens.

Trebuie stiut faptul ca acest material poate fi comandat intr-o varietate larga de nuante si texturi, astfel incat acesta sa aiba capacitatea de a instra in stransa armonie cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul acestei bucatarii.

Iar atunci cand va hotarati asupra modelului respectiv de coltar pentru bucatarie din fag Dandi, noi va asiguram ca respectivul produs poate fi al dumneavoastra pentru un pret relativ mic, atat pentru partea dreapta, cat si pentru partea stanga a bucatariei.

Iar pentru siguranta clientilor nostri, noi va asiguram ca acest model de coltar este livrat din stoc, in functie de disponibilitati.

 

Coltar pentru bucatarie din fag KOL MINI DANDI (2)

Coltar pentru bucatarie din fag KOL MINI DANDI (1)