Coltar pentru bucatarie KOL RONI

In situatia in care detineti o bucatarie spatioasa si tot odata nu neglijati nici buna optimizare a spatiului disponibil de la interiorul acesteia, atunci noi va recomandam cu incredere sa folositi pentru dotarea acestui spatiu un model de coltar pentru bucatarie Roni.

Si asta, datorita faptului ca acest model de coltar este unul extrem de confortabil si complet tapitat cu un material de stofa rezistent, in doua culori de mare efect ca si nuanta si textura. Iar in ceea ce priveste confortul partii de sezut a coltarului, cat si a spatarului acestuia, ele sunt destul de moi. Asa cum era de asteptat.

Asta se datoreaza existentei straturilor de burete sau poliuretan aflate la interirul coltarului. Si care au rolul de a crea un confort optim pentru mai multe persoane consecutiv.

Un alt amanunt interesant legat de acest model de coltar este legat de faptul ca acestsa poate fi comandat in diferite nuante si culori, atat pentru partea stanga a bucatariei, cat si pentru partea dreapta.

Iar pretul de achizitie este unul destul de acceptabil. Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce este mai bun, mai confortabil si mai elegant pentru amenajarea propriei locuinte.

Evident, in culorile preferate, dar nu altele, decat cele propuse de producator.

 

 

Coltar pentru bucatarie KOL RONI