Fotoliu din piele KOL APOLON

Varietatea larga de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea unei locuinte si care sunt comercializate de firma noastra, ca unic importator al acestor produse ne face sa va aducem in atentie un interesant model de fotoliu din piele Apolon tapitat in intregime cu un material din piele naturala.

Si a carui functionalitate este una extrem de bine gandita, pana la cele mai mici detalii. Fotoliul este pus in valoare numai de zone rotunjite si care la interior sunt captusite cu mai multe straturi de poliuretan de inalta densitate. Care nu fac altceva decat sa sporeasca confortul personal, cat si intreaga zona de confort a interiorului.

Daca si numai daca acesta este bine pus in valoare alaturi de unul sau mai multe fotolii realizate in acelasi mod, sau de un model de canapea conceput sub aceeasi linie a designului.

Spre deosebire de modelele similare, acest fotoliu din piele Apolon are capacitatea de a iesi in evidenta prin natura materialelor de calitate superioara care stau la baza acestui produs, cat si prin dotarile suplimentare de care acesta beneficiaza la exterior. Fiind vorba aici despre suportul pentru picioare care poate fi reglat in diferite pozitii. In functie de preferinte. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

In forma prezentata, acest model de fotoliu poate fi comadat intr-o varietate larga de culori, cat si la un pret pe masura calitatii oferite.

Fotoliu din piele KOL APOLON