Fotoliu extensibil KOL OPAL

Din categoria accesoriilor de mare valoare pentru amenajarea unei locuinte, chiar si in cazul uneia de dimensiuni obisnuite se integreaza cu succes si acest model de fotoliu extensibil Opal. Un accesoriu de mare valoare mai ales in situatia in care aveti nevoie urgenta de un loc suplimentar pentru odihna.

Respectivul model de fotoliu este complet tapitat cu un material de stofa de culoare maron, rezistent la uzura si care are rolul de a inlatura toate zonele colturoase, cat si diversele mici accidente.

Din punct de vedere al designului, acest model de fotoliu este lipsit de suportii laterali pentru brate. Si este prevazut cu o perna moale si perfect confortabila.

Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul model de fotoliu Opal beneficiaza si de posibilitatea de extindere, fiind astfel de mare ajutor in cele mai diferite situatii. Mai ales atunci cand vine vorba despre un loc suplimentar pentru odihna.

Dincolo de acest aspect, modelul de fotoliu extensibil Opal poate fi comandat intr-o varietate larga de culori din cele preferate, dar care sunt si disponibile la producator. Si poate fi comandat fie separat, fie in asociere cu alte alte fotolii identice, la un pret fara concurenta.

Fotoliu extensibil KOL OPAL (1)

Fotoliu extensibil KOL OPAL (2)