Fotoliu extensibil living KOL PERLA

Acest model de fotoliu extensibil living Perla reprezinta una din cele mai potrivite idei de amenajare a unui apartament sau locuinta, cu un fotoliu complet tapitat cu doua materiale de mare efect pentru casa. Este vorba aici despre materialul de piele ecologica, cat si despre o stofa rezistenta la trafic intens. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate.

Astfel incat modelul de fotoliu extensibil pentru living Perla sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu diferite corpuri de mobilier din imediata sa apropiere, cat si cu parchetul, tamplaria sau alte elemente de decor de la interior. In asa fel incat acest accesoriu sa fie cu adevarat perla mult asteptata.

Fotoliul este realizat pe un cadru principal din lemn masiv imbinat cu burete sau poliuretan de diferite densitati si este bine distantat de la nivelul parchetului. Contribuind astfel la eliminarea riscului de formare a mucegaiului.

Un fotoliu extensibil living Perla poate fi comandat in mai multe variante de culori si texturi, la un pret acceptabil, atat singur, cat si in asociere cu alte modele similare.

Si cand va ganditi ca acest model de fotoliu este unul extensibil, atunci cu siguranta ca veti pune accentul pe confort si eleganta. Si va veti amenaja locuinta cu unul dintre cele mai elegante accesorii, care este tocmai acest model de fotoliu extensibil living Perla.

Fotoliu extensibil living KOL PERLA (2)

Fotoliu extensibil living KOL PERLA (1)