Canapea Diamant extensibila pentru birou

Modelul de canapea prezentat aici reprezinta un corp de mobilier de inalta definitie si care are capacitatea de a transforma livingul sau sufrageria dumneavoastra intr-un loc plin de lumina si efect.

Si asta, datorita nuantelor folosite pentru tapitarea la exterior a acestui model de canapea Diamant.

Designerii de top au folosit in mod special un material de stofa rezistent la trafic intens si care a imprumutat doua nuante de mare valoare pentru un astfel de corp de mobilier.

Este vorba aici despre nuantele de alb si rosu, in proportii bine definite. Insa, este bine de stiut faptul ca acest corp de mobilier poate fi comandat chiar si in alte nuante si texturi, in functie de preferinte.

Iar pentru a va convinge care este diferenta, am postat aici acelasi model de canapea realizat intr-o alta combinatie de texturi. Astfel incat dumneavoastra sunteti singurii care puteti decide ce cumbinatie de nuante va pot avantaja in mod deosebit.

Modelul de canapea Diamant extensibila pentru birou este o reala oportunitate de a amenaja chiar si alte spatii cu exceptia livingului si a sufrageriei. Fiind vorba aici chiar si de birou sau camera de zi, acolo unde acest model de canapea se poate face util in cele mai multe dintre situatii.

Din punct de vedere tehnic, o canapea eleganta si fiabila Diamant este conceputa la interior pe baza unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu un strat de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exteriorul canapelei troneaza eleganta si confortul obtinute prin partea de sezut a canapelei si a spatarului principal.

Dar si prin natura materialelor cu ajutorul carora acest model de canapea este tapitat la exterior.

Un alt avantaj major al acestei canapele il reprezinta posibilitatea de extensie, locul de depozitare de la interiorul canapelei, cat si faptul ca acest model de canapea este usor distantat de la nivelul parchetului.

Astfel incat sa se poata realiza o aerisire optima.

In alta ordine de idei, este bine de stiut ca aceasta canapea poate fi comandata in cel mai scurt timp posibil. Intr-o varietate larga de nuante si culori in functie de propunerile producatorului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA