Canapea Gold extensibila premium 

Modelul de canapea prezentat aici reprezinta o combinatie perfecta intre clasic si modern. Si care reuseste sa faca in mod placut diferenta intre un model clasic de canapea si unul modern cu accente clasice. Asa a luat nastere aceasta canapea Gold extensibila premium.

Acest model de corp de mobilier este definit de existenta spatarelor de joasa inaltime, complet tapitate.

Cu un sezut moale si un spatar principal la fel de moale si relaxant.

Dar si cu un spatiu interior, atat de necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile de diferite dimensiuni.

Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de canapea se bazeaza pe existenta unui bun echilibru realizat de cadrul principal din lemn de esenta tare. Bine imbinat cu poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior, acest model de canapea este bine tapitat cu un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens si care reprezinta o interesanta combinatie de culori. Cu capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul camerei respective.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut faptul ca acest model de canapea Gold extensibila premium, desi este realizata prin imbinarea materialelor de calitate superioara, aceasta este disponibila la un pret fara nici un fel de concurenta.

Asa ca nu mai stati pe ganduri. Faceti masuratorile necesare si treceti la actiune. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Canapea Gold extensibila premium 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vintage room with bookshelves OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA