Canapea Extensibila Adriana Mov

Daca va aflati in cauterea unui model de canapea care sa se poata plia perfect pe necesitatile intregii familii, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu aceasta canapea extensibila Adriana.

Un accesoriu de mare valoare pentru casa, atat din punct de vedere al designului, al calitatii materialelor, atat de la interior, cat si de la exterior, cat si a confortului de care aceasta canapea va poate asigura ori de cate ori este nevoie.
Canapeaua este confectionata pe baza cadrului principal din lemn masiv bine imbinat cu poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior canapeaua este complet tapitata cu un material de stofa extrem de atractiv si care beneficiaza de rezistenta necesara traficului intens.
Din punct de vedere al designului este bine de stiut faptul ca aceasta canapea are forme rotunjite, doua perne decorative detasabile si o suprafata de odihna destul de voluminoasa. In schimb, respectivul model de canapea nu are spatare laterale.

Chiar si asa, o astfel de canapea are capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu oricare alte corpuri de mobilier realizate insub aspectul unui design clasic sau modern, in functie de preferintele dumneavoastra.

Pentru un efect mult imbunatatit, aceasta canapea se poate sincroniza foarte bine cu mai multe tipuri de fotolii, astfel incat confortul de la interiorul livingului sau al sufrageriei sa fie unul pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Comanda Acum Canapea extensibila Adriana Mov