Mobila pentru hol Pandora

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, aceasta mobila pentru hol Pandora reprezinta un complex de trei corpuri de mobilier realizate din pal melaminat de calitate superioara.

Si care este obtinut in doua nuante foarte atractive.

Rerspectivele corpuri de mobilier au capacitatea de a se completa foarte bine intre ele, cat si de a se sincroniza foarte bin chiar si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Mobila pentru hol Pandora este conceputa cu tot ce este necesar pentru asigurarea confortului optim in respectivul spatiu.

Asa se face ca aici este vorba despre existenta unui dulap de dimensiuni standard prevazut cu nise, cu locuri pentru depozitarea diferitelor tipuri de articole textile si vestimentare de diferite dimensiuni.

La acesta se mai adauga un pantofar de inaltime medie, cu oglinda si alte nise.

Dar si un taburet cu lada de depozitare la interior si cu alte suporturi pentru haine amplasate in partea superioara a celui de al treilea corp de mobilier din cadrul acestei mobile necesare pentru amenajarea cu succes a holului.

In consecinta mobila pentru hol Pandora este tot ce va puteti dori pentru amenazarea acestui spatiu de mare sensibilitate.