Canapea extensibila Class 1

Modelul de canapea extensibila Class 1, asa cum este si produsul nostru reprezinta una dintre cele mai interesante si atractive accesorii pentru amenajarea la interior a unui living de proportii, sau a unei sufragerii de dimensiuni ceva mai reduse.

Si asta, datorita faptului ca respectiva canapea extensibila Class 1 este realizata dupa dimensiuni standard.

Aceasta este complet tapitata cu un material de stofa de calitate superioara, pe absolut toate componentele principale ale respectivului model de canapea.

Din punct de vedere tehnic acest accesoriu este conceput pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati. Iar la exterior, aceasta canapera este pusa in valoare prin existenta unei stofe moi, plusate, a carei nuanta este una plina de lumina si culoare.

Un alt aspect interesant al acestei canapele este legat de existenta celor doua perne decorative, detasabile. Fara de care acest model de canapea nu ar mai putea fi la fel de confortabil si relaxant.  Si a carei nuanta este una in care predomina albul.

In consecinta puteti opta cu incredere pentru achizitionarea unui astfel de corp de mobilier extensibil, cu spatarele laterale extrem de joase. Si cu un pret de achizitie care nu poate atenta in mod negativ propriului buzunar.