Canapea fixa pentru exterior

Experienta noastra de peste 10 ani in prelucrarea lemnului de diferite texturi ne-a deteriminat sa venim in atentia dumneavoastra cu un alt corp de mobilier executat din lemn de rasinoase.

Si care este destinat pentru amenajarea la exterior a diferitelor spatii.

Sau zone de interes, acolo unde respectivul accesoriu este unul care isi poate justifica oricand utilitatea.

Si unde respectiva canapea fixa pentru exterior are capacitatea de a se asocia foarte bine cu diferite alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Din punct de vedere al designului, este limpede faptul ca acest corp de mobilier este unul modern, prin natura materialelor folosite. Dar care este realizat si cu discrete accente rustice.

In alta ordine de idei respectiva canapea fixa pentru exterior este conceputa dupa un design simplu si care isi poate justifica foarte bine utilitatea. La orice ora din zi si din noapte.

Si pentru ca aici este vorba despre amenajarea spatiilor de tip outdoor, pentru realizarea acestui corp de mobilier s-a folosit in special lemnul de rasinoase.

Pentru ca aceasta este esenta lemnului care se conporta foarte bine la conditiile climaterice din Romania.

Iar ca si protectie impotriva intemperiilor, acest corp de mobilier este unul tratat cu cel mai bun lac cerat pe baza de apa existent pe piata de profil din Europa.

Si nu oricum, ci prin aplicarea a trei straturi, cu slefuire intre straturi.

In aceste conditii, soarele, ploaia, vantul sau gerul nu mai pot avea nici un fel de influenta asupra respectivului produs. Timp de mai multi ani consecutivi.

Si asta nu e tot. Pentru ca o canapea fixa pentru exterior este combinata si cu doua saltele extrem de moi si confortabile realizate din burete de o anumita grosime.

Saltele care se pot adapta ca si dimensiune fotoliilor realizate sub amprenta aceluiasi design.

Si care se pot asocia foarte bine respectivei canapele fixe pentru exterior. Asa cum este si modelul prezentat de noi in aceste randuri.

 

Sursa www.Pinterest.com