Canapea extensibila Divan Arta Flori Maron

Prin intermediul acestui corp de mobilier, incercam sa va prezentam in urmatoarele randuri un alt accesoriu de mare valoare pentru casa. Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba de asigurarea confortului necesar atat intr-o camera obisnuita, cat si intr-una de dimensiuni destul de generoase.

Acest corp de mobilier fiind unul la fel de atractiv, atat in forma sa initiala, cat si in forma extinsa.
Din punct de vedere tehnic, un divan Arta, Flori Maro este conceput pe baza lemnului, a palului melaminat, cat si a straturilor de poliuretan. Acestea din urma sunt astfel combinate, incat sa aiba capacitatea de a oferi conforul necesar pentru doua sau trei persoane consecutiv.

De asemenea, ar mai fi de precizat aici si faptul ca respectivul model de divan Arta, Flori Maro are si o interesanta lada necesara pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestientare de uz zilnic.

Patul este foarte confortabil, iar spatarele laterale au si ele rostul si utilitatea lor. Astfel incat patul, per ansamblu, poate fi una dintre cele mai interesante alegeri pentru mobilarea unei camere.
Chiar si in cazul uneia de dimensiuni ceva mai inguste.

In asa fel incat, ori de cate ori este nevoie puteti opta cu incredere pentru achizitonarea unui astfel de corp de mobilier, doar in combinatia de culori impusa de producator.
Si nu oricum, ci la un pret fara concurenta. Un pret care nu va poate crea niciun fel de dificultati.

Comanda acum canapea extensibila Divan Arta Flori Maron 

Canapea extensibila Divan Arta Flori Maron 2

Canapea extensibila Divan Arta Flori Maron 3

Canapea extensibila Divan Arta Flori Maron 4