Coltar extensibil Adrian Rosu Trandafiri

Coltarele, au fost si raman in continuare cele mai importante corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la interior a sufrageriilor sau a livingurilor. Chiar si in situatia in care aceste locatii nu sunt atat de generoase ca si spatiu interior.

Cu alte cuvinte modelul de coltar Adrian, rosu reprezinta un corp de mobilier de dimensiuni standard. Si este dotat cu posibilitatea de a fi extins atunci cand este nevoie urgenta de un accesoriu ideal pentru odihna timp de mai multe ore consecutiv.

In forma prezentata acest model de coltar Adrian, rosu extensibil are capacitatea de a va fi de mare folos in cele mai diverse situatii. Mai ales atunci cand la interior, acest model de coltar este tapitat cu poliuretan de diferite grosimi. Astfel incat respectivul model de coltar sa va poata asigura de tot confortul necesar de la interiorul respectivei camere.

Un model de coltar Adrian, Rosu atrage atentia in special prin forma sa, datorita cromaticii, cat si prin confortul oferit ori de cate ori aveti nevoie.

Coltarul este conceput pe un cadru din lemn masiv imbinat cu poliuretan si care la exterior este tapitat cu un material de stofa foarte rezistent la trafic intens.

Acesta din urma, materialul de stofa este obtinut in doua nuante de mare efect, rosu intens si un model floral in care predomina, de asemenea aceeasi nuanta de rosu.
Stofa poate fi disponibila chiar si in nuantele de mov.
Per ansamblu acest coltar Adrian realizeaza o cromatica excelenta in asociere cu oricare alt corp de mobilier.

Este bine de mentionat faptul ca respectivul model de coltar poate fi comandat doar cu insula pe partea dreapta, invers de cum este prezentat in imaginile noastre.
Iar ca element de detaliu, acest model de coltar este usor distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule si astfel sa impiedice formarea mucegaiului.

Altfel spus, actionati cu incredere pentru obtinerea acestui corp de mobilier de mare efect pentru living sau sufragerie.

Comanda acum coltar extensibil Adrian Rosu Trandafiri

Coltar extensibil Adrian Rosu Trandafiri 2

Coltar extensibil Adrian Rosu Trandafiri 3