Case in miniatura perfect utile si mobile

Iubiti natura si aventura? Si totodata confortul oferit de propria locuinta?

Detineti un teren la marginea unei paduri sau a unei ape curgatoare si nu stiti cum sa il puneti in valoare? Nimic mai simplu, deoarece noi propunem o solutia viabila.

Prin aducerea in sprijinul dumneavoastra a respectivelor case in miniatura perfect utile si mobile.

Avantajul acestor constructii este acela ca sunt foarte calduroase pe timp de iarna si racoroase pe timp de vara.

Sunt realizate pe baza profilelor din metal si a lemnului. Iar protectia este asigurata prin peretii de tip sandvis, care au capacitatea de a asigura confortul optim in oricare perioada a anului.

In forma prezentata respectivele modele de case sunt realizate cu doua intrari, cu terasa si cu acoperisul executat intr-o singura apa. A carui panta de inclinare este destul de bine definita astfel incat zapada sa poata fi inlaturata foarte repede.

De asemenea este bine de stiut faptul ca aceste case in miniatura perfect utile si mobile au posibilitatea de a fi racordate la reteau de energie electrica, apa potabila sau canalizare.

Un alt avantaj major al acestor case tip rulota este acela ca pot fi mutate cu usurinta dintr-o zona in alta sau dintr-o regiune in alta, astfel incat sa puteti avea parte de cele mai frumoase si interesante peisaje.

Acolo unde rasaritul, sau apusul soarelui pot condimenta in mod placut orice peisaj.

Totul depinde de pozitia de amplasare a casutei.

Iar pentru a va putea convinge si mai bine de eficienta si avantajul existentei unei astfel de constructii am atasat aici si cateva imagini sugestive.

Sursa www.Pinterest.com