Canapea extensibila Dora 3 locuri Gri

Seria canapelelor de mare efect pentru casa si care va poate scoate din orice incurcatura este chiar aceasta canapea extensibila Dora 3 locuri Gri.

Un corp de mobilier de inalta definitie conceput, cum era si normal pe baza celor mai fiabile materiale.

Cum ar fi, de exemplu, cadrul din lemn de esenta tare imbinat cu poliuretan la interior, cat si cu materialele din stofa rezistente la trafic intens, de la exteriorul canapelei.

La care se mai adauga si materialul din piele ecologica.

Acesta din urma fiind pus in valoare pe spatarele laterale ale canapelei.

In alta ordine de idei, volumul destul de mare al acestei canapele, cat si posibilitatea de extindere fac din acest accesoriu unul de mare efect pentru casa.

Atata timp cat acesta reuseste sa raspunda in mod cert tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare, pentru mai multe ore consecutiv. Si pentru un timp cat mai indelungat.

Modelul de canapea extensibila Dora 3 locuri Gri este unul care prin extindere poate raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor.

Mai ales in situatia in care aveti musafiri pe care trebuie sa-i cazati peste noapte.

In consecinta aveti mare nevoie si de un loc suplimentar pentru odihna.

Iar aceasta canapea va poate scoate din incurcatura, fiind foarte confortabila, moale si relaxanta.

Iar daca nuantele respectivului accesoriu nu sunt pe placul dumneavoastra, este bine de stiut ca acest produs poate fi comandat si in alte culori, in functie de preferinte. Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Comanda Acum Canapea extensibila Dora 3 locuri gri