Canapea extensibila Dora gri 2 locuri

Aceasta canapea extensibila Dora gri 2 locuri este practic sora mai mica a modelului cu 3 locuri. Si este la fel de utila pentru amenajarea la interior a oricarei locuinte. Chiar si in cazul uneia de dimensiuni ceva mai reduse. Cum sunt marea majoritate a apartamentelor.

In alta ordine de idei recomandam cu tarie o astfel de canapea care poate fi una dintre cele mai fiabile corpuri de mobilier.

Si care se poate sincroniza foarte bine cu marea majoritate a corpurilor de mobilier, cu care vine in asociere la interiorul unei locuinte.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici, o canapea extensibila Dora gri 2 locuri are o forma clasica, dar care se face extrem de comoda in cele mai diverse situatii.

Atat in forma sa initiala, cat si dupa extindere. Atunci cand canapeaua poate oferi un loc suplimentar pentru odihna, timp de mai multe ore consecutiv.

Toate aceste avantaje se datoreaza faptului ca respectiva canapea este conceputa pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat cu mai multe straturi de poliuretan, atat de necesar pentru obtinerea elasticitatii si a confortului necesar.

Iar la exterior aceasta canapea este tapitata cu doua tipuri de materiale.

Este vorba aici despre materialul de stofa rezistent la uzura si care se regaseste in partea de sezut, cat in pernele decorative.

Iar pe spatarele laterale se regaseste in totalitate materialul de piele ecologica. Care prin asociere cu stofa rezulta o combinatie care nu face altceva decat sa produca un efect extrem de interesant si atractiv in acelasi timp.

Acestea sunt si motivele principale pentru care recomandam cu tarie modelul de canapea extensibila Dora gri 2 locuri.

La un pret acceptabil oricarui buzunar.

Ceea ce face ca aceasta canapea sa fie practic irezistibila.

Comanda Acum Canapea extensibila Dora gri 2 locuri