Canapea extensibila Larisa cu trei locuri

Una dintre piesele de rezistenta ale unui mare brand de talie europeana in productia de mobila este chiar aceasta canapea extensibila Larisa cu trei locuri.

Un produs nou intrat recent pe piata de mobilier din Romania.

Si care are capacitatea de a intoarce privirile tuturor persoanelor aflate in imediata sa apropiere.

Si asta se datoreaza in mod direct designului sub amprenta caruia este realizata aceasta canapea extensibila Larisa cu trei locuri.

A gradului de eficienta dat de acest produs, cat si a nuantei materialului folosit la tapitajul respectivului corp de mobilier modern, minimalist si contemporan.

Asa cum reiese, chiar si din titlul acestui articol, o canapea extensibila Larisa cu trei locuri beneficiaza de extinderea suprafetei de sezut, cat si de existenta unui loc de depozitare la interior a diferitelor articole textile sau vestimentare, de uz cotidian sau sezonier.

In alta ordine de idei, aceasta canapea extensibila Larisa cu trei locuri este executata pe baza formelor rotunjite complet tapitate cu materiale moi si foarte elastice la interior. Cat si cu un material de stofa rezistenta la exterior.

Si a carei nuanta este una absolut atractiva.

Iar la interior aceasta canapea se bucura si de existenta imbinarii straturilor de poliuretan de diferite densitati.

Cele care asigura confortul partii de sezut, cat si confortul spatarelor laterale, sau a spatarului principal.

Si tot aici ar fi bine de stiut si faptul ca pe langa confortul oferit, nuanta destul de indrazneata si plina de culoare, un alt element de detaliu care marcheaza in mod evident acest model de canapea este dat de acele picioare din metal de forma unui cilindru.

Care, din punct de vedere estetic au un rol important in definirea acestui corp de mobilier, care este o canapea extensibila Larisa cu trei locuri.

Un produs de calitate superioara care si-ar putea gasi locul ideal, in aceeasi masura la interiorul unei locuinte obisnuite sau una cu pretentii.

Intr-o sufragerie, living, sau in oricare alta camera. Indiferent de dimensiunile acesteia.