Canapea fixa Cairo cu trei locuri

Aceasta canapea fixa Cairo cu trei locuri reprezinta practiv sora mai mare a aceluiasi model cu doua locuri.

Diferenta fiind data de existenta unui loc suplimentar al partii de sezut, cat si de sprijin a spatarului principal.

Iar in ceea ce priveste celelalte elemente de detaliu, trebuie stiut faptul ca aceasta canapea fixa Cairo cu trei locuri se bucura de existenta acelorasi suprafete moi si relaxante.

Cat si de combinatia a doua nuante contrastante si atractive prin modul lor de asociere.

Nuante care au capacitatea de a se pune in valoare cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata sa apropiere.

Indiferent ca aici este vorba despre o casa particulara, cat si numeroase alte locuri de tip office sau cu public numeros.

Cum ar fi de exemplu, cafenele, ceainarii, baruri, cat si muilte alte locatii.

Tocmai din acest motiv, renumitii producatori de astfel de corpuri de mobilier au ales sa foloseasca pentru tapitajul exterior al respectivelor accesorii, materialele de calitate ale caror nuante sunt pline de lumina si culare.

Numai asa aceste corpuri de mobilier vor putea fi apreciate la justa lor valoare chiar si in alte locatii acolo unde aceste canapele vor putea actiona si ca sursa de imbunatatire a stari de spirit, prin cromoterapie.

In alta ordine de idei trebuie stiut faptul ca, la interiorul acestui corp de mobilier rezistenta maxima este data de cadrul din lemn de esenta tare imbinat, cum era de asteptat cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati.

In asa fel incat, toate partile componente ale acestei canapele, in speta spatarul principal, spatare laterale, cat si sezutul sunt tapitate in intregime cu poliuretan la interior si stofa de calitate la exterior.

Astfel incat aceste corpuri de mobilier sa poata raspunde in mod pozitiv la toata gama de solicitari in ceea ce priveste confortul si eleganta.

Un alt element de detaliu, care face diferenta intre aceasta canapea fixa Cairo cu trei locuri si multe alte corpuri de mobilier similare este data de existenta picioarelor metalice.

Cele care asigura rezistenta si echilibrul acestui corp de mobilier.

Si care distanteaza aceasta canapea fixa Cairo cu trei locuri de la nivelul parchetului sau al dusumelei, astfel incat aerul este lasat sa circule in voie.

In acest fel o canapea fixa Cairo cu trei locuri reuseste sa castige destul teren in fata numeroaselor modele similare, cu acelasi rol.

Acesta este si unul din motivele principale pentru care am ales sa va prezentam un astfel de accesoriu, de mare valoare.

Pentru care fiecare element de detaliu conteaza la fel de mult in formarea unei idei generale despre ceea ce inseamna eleganta si confort la puterea a doua.