Canapea extensibila Leonardo Nero 24

Acest model de canapea extensibila Leonardo Nero 24 are capacitatea de a se integra cu succes in categoria canapelelor extensibile moderne, printr-o serie intreaga de elemente de detaliu.

Care nu fac altceva decat sa creeze un accesoriu perfect confortabil si util din toate punctele de vedere.

Intrucat acest model de canapea este conceput pe baza unui cadru principal din lemn, cu spatare laterale complet tapitate la interior cu diferite straturi de poliureta, la fel ca si restul canapelei.

In partea de exterior spatarele laterale sunt complet tapitate cu un material de piele ecologica de calitate superioara.

Iar pe restul canapelei se regaseste in partea exterioara un material de stofa de calitate superioara rezistent la trafic intens.

Cat si alte patru perne decorative realizate pe baza aceluiasi material foarte rezistent.

Dupa cum se poate observa si din imaginile postate aici modelul de canapea extensibila Leonardo Nero 24 reprezinta acesl corp de moblier a carui suprafata de sezut se poate extinde.

Si in acelasi timp poate asigura confortul optim pentru mai multe persoane consecutiv.

Pe langa acest aspect canapeaua dispune si de existenta unui spatiu de depozitare la interior, atat de necesar pentru articolele textile si vestimentare de  diferite volume.

Altfel spus, datorita nuantelor sale, cat si a dimensiunilor, respectivul corp de mobilier poate fi o solutier viabila de amenajare atat a unui living de proportii, cat si a unei sufragerii obisnuite.

Iar daca smpla prezenta a canapelei la nivelul unui living nu este de ajuns, atunci este de preferat sa asociati respectivul model de canapea cu doua fotolii executate intr-un design asemanator. Astfel incat sa puteti fi pe depin multumit.

Comanda acum Canapea Extensibila Nero 24