Mobila de dormitor Royal

Varietatea larga si atat de monotona de dormitoare existente pe piata de mobilier din Romania ne determina negresit sa ne aplecam asupra unei garnituri de mobila de dormitor Royal.

Care, cu siguranta ca reprezinta altceva, in ceea ce priveste amenajarea la interior a unei camere.

Si asta datorita faptului ca la baza acestui model de dormitor se afla palul melaminat obtinut in doua nuante atractive si pline de lumina. Din cele doua variante de nuante propuse de producator.

Dincolo de asta, designul sub amprenta caruia este realizat acest model de pat, este unul foarte atractiv.

Si care plaseaza cu succes acest model de pat in categoria produselor pentru care luxul reprezinta o caracteristica esentiala.

Accent obtinut foarte usor chiar si prin prezenta acelor noptiere de joasa inaltime. Si a caror utilitate este una extrem de importanta.

Noptierele la care facem referire se regasesc strategic de o parte si de alta a patului matrimonial. Si sunt compuse dintr-un simplu sertar.

O alta piesa de rezistenta a respectivei garnituri de mobilier este sifonierul cu doua usi culisabile si extrem de silentioase.

Dar si cu o buna compartimentare a spatiului regasit la interiorul respectivului model de sifonier.

Si cum altfel, daca nu, cu un loc dedicat pentru amplasarea umeraselor. Cat si cu polite dedicate pentru crearea spatiilor necesare articolelor vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse.

In conditiile date aceasta mobila de dormitor Royal contine si o comoda cu trei sertare generoase, dar si o oglinda atat de necesara si utila in diverse situatii.

Acestea sunt principalele corpuri de mobilier ale unui dormitor create special pentru asigurarea confortului optim.

Iar in ceea ce priveste combinatia de culori in care sunt realizate aceste dormitoare este bine de semnalat faptul ca in situatia dormitoarelor deschise ca si nuanta, acestea pot fi montate chiar si in camerele in care lumina naturala a soarelui nu patrunde cu intensitate.

Sau acolo unde decorurile interioare sunt ceva mai inchise ca si nuanta.

In acest caz, contrastul format intre nuanta dormitorului si nuanta decorului peretilor interiori este bine venit pentru realizarea efectului scontat.

Asa se face ca respectivul model de dormitor este unul pentru care au optat o buna parte din clientii nostrii.