Canapea Extensibila Madrid Maritza 14

Confectionata pe baza unui model cu trei perne decorative pe post de spatar principal, la care se mai adauga si spatarele laterale extrem de robuste si foarte joase, aceasta canapea extensibila Madrid Maritza se sincronizeaza foarte bine cu piesele de mobilier.

Realizate sub amprenta unui decor modern si contemporan.

Si poate fi achizitionata, atat separat cat si prin asociere cu doua fotolii realizate sub amprenta aceluiasi decor reprezentativ.

Astfel incat respectivul ansamblu de corpuri de mobilier, canapea extensibila Madrid Maritza cu fotolii sa poata fi o adevarata obtiune de amenajare la interior a unei locuinte.

Dincolo de asta, din punct de vedere tehnic, un model de canapea extensibila Madrid Maritza este confectionat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat cu un material de poliuretan moale si elastic.

Iar la exterior respectivul model de canapea extensibila madrid Maritza este complet tapitat cu doua materiale de mare efect pentru casa.

Fiind vorba aici despre materialul de piele ecologica de calitate, la care se mai adauga si un alt material a carei textura este una care are capacitatea de a se comporta foarte bine la trafic intens.

In speta, aici este vorba despre doua tipuri de materiale obtinute in doua nuante atractive si de mare efect.

Si ne referim in mod special la doua tonuri ale nuantei de gri.

Regasite atat in materialul de piele ecologica, cat si in textura materialului de stofa rezistenta la trafic intens.

In asa fel incat respectivul model de canapea extensibila pentru casa este la fel de atractiv, indiferent ca acesta esta utilizat in forma sa initiala, cat si in forma extinsa.

Atunci cand canapeaua este transformata intr-un adevarat loc de relaxare, pentru doua persoane consecutiv.

Asa ca nu mai pierdeti timpul in zadar prin magazinele de profil si optati cu incredere spre acest model de canapea extensibila Madrid Maritza.