Canapea Extensibila Madrid Vera 13

Fie ca este vorba despre amenajarea la interior a unui apartament obisnuit sau a unui living de mari dimensiuni, o canapea extensibila Madrid Vera este conceputa astfel incat, aceasta sa poata face fata tuturor solicitarilor in materie de confort, odihna si relaxare.

Caracteristici esentiale fara de care acest accesoriu nu ar mai putea fi la fel de atractiv si util.

O astfel de canapea extensibila Madrid Vera este conceputa pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan, iar la exterior, aceasta canapea este complet tapitata cu doua materiale de mare efect.

Si care pot fi comandata in diferite nuante si texturi, in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile producatorului.

Asa se face ca aceasta canapea este realizata prin combinatia spatarelor si a cadrului principal tapitate cu un material de nuanta crem, cu partea de sezut a spatarului principal, cat si a pernelor decorative extrem de moi.

Acestea din urma fiind obtinute in nuanta de albastru.

Astfel incat cele doua nuante de mare efect contribuie in mod evident la realizarea unei sincronizari foarte bune cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Cu alte cuvinte, prin achizitionarea unui astfel de model de canapea, va puteti bucura de confort si eleganta, fie ca folositi canapeaua in forma sa initiala, fie prin extindere.

Atunci cand aceasta canapea sau corp de mobilier se poate transforma intr-un accesoriu de mare valoare pentru casa. Si anume, un pat matrimonial a carui parte de sezut se poate transforma rapid in cea mai utila suprafata de odihna pentru doua persoane consecutiv.

Ceea ce ne intareste convingerea ca respectivul corp de mobilier este unul fara de care propria dumneavoastra locuinta nu ar mai putea fi la fel de bine pusa in valoare.

Iar in raport cu calitatea oferita, pretul de achizitie al acestui produs nu este unul care sa va produca palpitatii.

In consecinta puneti accentul pe un astfel de produs! Si numai asa veti putea beneficia de tot confortul necesar pe o perioada cat mai lunga de timp.