Canapea extensibila Mateo

Conceputa de designerii bulgari ai unui renumit brand de mobila cunoscuta si apreciata in toata Europa, aceasta canapea extensibila Mateo reflecta calitatea unui produs bine conceput.

Si care, oricand se poate ridica la nivelul asteptarilor venite din partea unui numar destul de divers de clienti.

Indiferent de varsta lor, cat si de categoria sociala din care acestia fac parte.

O canapea extensibila Mateo reprezinta un corp de mobilier ale carui componente principale sunt bine definite intre ele.

Asa se face ca partea de sezut este una extrem de confortabila si relaxanta, iar spatarele laterale au o forma cubica bine definita.

Astfel incat acestea pot imprumuta o serie intreaga de alte utilitati.

Ca de exemtplu, spatarele laterale ale modelului de canapea extensibila Mateo sunt folosite si ca suport principal pentru acei tabureti de mare efect pentru orice camera.

Cu alte cuvinte o astfel de canapea extensibila este complet tapita la exterior cu un material de stofa rezistent a uzura, cat si la trafic intens.

Respectiva canapea extensibila fiind cu atat mai atractiva, cu cat acesta, dincolo de designul sau modern mai beneficiaza si de existenta unui spatiu de depozitare a diferitelor articole textile si vestimentare de diverse marimi si volume.

Ceea ce inseamna ca aceasta canapea mai poata castiga cateva puncte favorite in fata unui alt produs similar.

Dincolo de asta, o canapea extensibila Mateo este conceputa pe baza cadrului din lemn de esenta tare.

Tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de mai multe densitati.

Si asta, special pentru a putea raspunde in mod pozitiv tuturor cerintelor in materie de confort si relaxare.

Un alt amanunt care ar trebui sa fie bine cantarit este legat de nuanta materialului de stofa folosit pentru tapitarea canapelei la exterior.

Acesta putand fi comandat in diferite nuante si texturi. Dupa cum era de asteptat.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce este mai potrivit pentru satisfacerea nevoilor proprii, cat si ale intregii familii.