Coltar extensibil Rio

Iata ca, prin intermediul acestui model de coltar extensibil Rio aucem in fata cititorilor nostri un alt corp de mobilier de calitate superoioara.

In speta aici este vorba despre un coltar extensibil, cu lada de depozitare la interior a diferitelor tipuri de articole textile si vestimentare.

Dar si cu posibilitatea de extindere a insulei respectivului model de coltar.

Posibilitatea de extindere a unui corp de mobilier face ca acesta sa capete o valoare mult mai mare din punct de vedere al eficientei, cat si al gradului sau de utilitate.

Situatie valabila chiar si in cazul acestui corp de mobilier ideal pentru living sau sufragerie.

Dincolo de posibilitatea de extindere, acest model de coltar extensibil Rio este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.

Imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan.

Iar la exterior acesta se bucura de imbinarea materialului de piele ecologica, cat si cel de stofa rezistenta la trafic intens.

Si a caror nuante nu sunt alese intamplator.

Ci, astfel incat acestea doua sa poata induce o stare de liniste si relaxare.

Si asta nu e tot, pentru ca respectivul coltar extensibil Rio este si distantat de la nivelul parchetului. Special pentru a lasa aerul sa circule.

Si astfel mucegaiul sa nu se poata forma.

Si pentru ca tot a venit vorba despre culoare, nuanta de galben este una de mare efect pentru intreg ansamblul de piese de mobilier de la interiorul unui living sau a unei sufragerii.

Si ca multe alte astfel de corpuri de mobilier, respectivul coltar extensibil Rio este prevazut si cu perne decorative extrem de relaxante, pline de lumina si culoare.

Per ansamblu, acest coltar extensibil Rio reprezinta tot ce va puteti dori pentru amenajarea unui spatiu interior.

Cu un produs al carui pret de achzitie nu este unul care sa va produca palpitatii.