Canapea Extensibila Picasso 1

Prin intermediul acestui model de canapea extensibila Picasso aducem in atentia dumneavoastra un alt accesoriu de inalta definitie.

Si al carui pret de achizitie nu este unul care sa va produca palpitatii.

Practic prin aceasta canapea extensibila calitatea si pretul direct proportional se imbina perfect intr-un produs de mare importanta. Un corp de mobilier plin de lumina, mole si care rezista foarte bine la trafic intens.

Este adevarat si faptul ca, daca achizitionati aceasta canapea exact in nuantele din imaginile reprezentative, intretinerea canapelei va poate da mari batai de cap, daca nu optati si pentru achizitionarea unei huse dedicate.

Altfel spus respectivul corp de mobilier este unul extrem de interesant si valoros prin fiecare element de detaliu. Prin fiecare componenta principala a acestuia.

Asa se face ca spatarele laterale ale canapelei sunt extrem de joase. Si sunt tapitate la exterior cu un material de piele ecologica de calitate superioara.

Iar pentru obtinerea unei pozitii optime a capului, aceasta canapea este dotata cu trei tetiere reglabile a caror prezenta este una de mare valoare, prin gradul ridicat de utilitate.

Si care isi poate justifica foarte usor prezenta. La orice ora din zi si din noapte.

In speta, atat tetierele, spatarul principal si partea de sezut sunt tapitate prin acel material textil de calitate superioara.

Si care, dupa cum spuneam, acesta este foarte rezistent la trafic intens.

In alta ordine de idei, o astfel de canapea este una care se poate asocia foarte bine cu diferite corpuri de mobilier.

Si ne referim aici la doua fotolii confectionate sub amprenta aceluiasi design de mare valoare. Sau la multe alte accesorii care se afla in imediata sa apropiere.