Canapea Extensibila Tosca 1

Prin intermediul acestui model de canapea extensibila Tosca 1 ramanem in continuare in sfera corpurilor de mobilier de calitate superioara. Al carui aspect exterior este unul foarte atractiv.

Atat pentru amenajarea la interior a unui apartament obisnuit, cat si a unei case al carei spatiu interior este unul destul de voluminos.

Si unde, aceasta canapea extensibila Tosca reuseste sa se impuna in mod placut atat prin cromatica nuantelor, prin design, cat si prin confortul oferit.

Si toate acestea se datoreaza muncii designerilor de top, cu ajutorul carora aceasta canapea este proiectata si confectionata prin imbinarea materialelor de calitate superioara.

Atat la interiorul canapelei, cat si la exteriorul acesteia.

Asa se face ca o canapea extensibila Tosca este confectionata pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat cu poliuretan obtinut in diferite densitati cat si cu piele ecologica pe spatarele laterale, cat si pe rama principala a patului.

Iar pe partea de sezut se regaseste, de asemenea un material textil de stofa plusata rezisternt la trafic intens.

Si asta nu e tot, atata tmp cat respectiva canapea extensibila Tosca este confectionata avand la baza doua materiale a caror cromatica este una plina de valoare.

Si cu ajutorul careia fiecare dintre aceste corpuri de mobilier au capacitatea de a se sincroniza cu tot ce se afla in imediata apropiere.

Cat si de a se pune in valoare foarte bine prin asociere cu multe alte accesorii. Si ne referim aici in aceeasi masura la mobila pentru living sau sufragerie, la parchet, cat si la tamplarie sau la nuanta si textura peretilor sau a tavanului.

Fiecare dintre aceste elemente au capacitatea de a se asocia foarte bime cu fiecare dintre aceste modele de canapele. Cum este si aceasta canapea extensibila Tosca.

Dincolo de acest aspect este bine de stiut faptul ca, in situatia in care nuantele acestui model de canapea nu sunt pe masura propriilor asteptari, atunci este de preferat sa optati pentru alegerea altor culori. Din cele propuse de producator.Si din cele existente in stoc.