Canapea Extensibila Tosca Merlin 2

Aceasta canapea extensibila Tosca Merlin reprezinta unul dintre acele corpuri de mobilier foarte interesante si viabile. Pe care, odata ce le-ati achizitionat, mai ales in combinatia de culori reprezentative, cu certitudine ca aceasta canapea este una dintre cele mai interesante corpuri de mobilier. Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al utilitatii.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, o canapea extensibila Tosca Merlin are forme rotunjite, dimensiuni destul de generoase pentru asigurarea confortului optim in cazul a doua persoane consecutiv. La orice ora din zi si din noapte.

Pe langa avantajul de a se extinde la nevoie, aceasta canapea este extrem de moale si elastica reusind astfel sa faca fata cu succes mai multor solicitari in ce priveste confortul. Pentru un timp cat mai indelungat.

La care contribuie in mod direct si cele doua tipuri de materiale regasite in mod evident la exteriorul canapelei.

Si ne referim in mod special la materialul de piele ecologica regasit in mod evident pe cadrul principal din lemn, cat si pe spatarele laterale ale canapelei.

Iar pe partea de sezut se regaseste materialul de stofa de culoare mov.

Acesta este folosit pentru tapitarea componentei principale ale canapelei, proprietarul a optat pentru un material de stofa rezistent la uzura. Si ale carei cusaturi principale sunt lasate la vedere. Pentru asigurarea unui efect deosebit. Si foarte atractiv.

In aceste conditii respectivul model de canapea se poate asocia foarte bine cu doua fotolii realizate sub amprenta aceluiasi design. Cat si cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Tinand cont de toate aceste aspecte este foarte important de stiut faptul ca aceasta canapea extensibila Tosca Merlin reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri, fie ca locuiti intr-un apartament obisnuit, fie ca locuiti intr-o casa ale carei spatii interioare sunt extrem de generoase.