Canapea Extensibila Tosca Igor 3

Alegeti cu incredere confortul si eleganta, prin achizitionarea acestui model de canapea extensibila Tosca Igor. Un accesoriu de mare efect pentru asigurarea confortului in propria locuinta.

Recomandam cu tarie acest model de canapea extensibila Tosca Igor, deoarece un astfel de accesoriu reprezinta o buna combinatie intre pret si calitate.

Prin asocierea celoor mai buna materiale, atat la interior, cat si la exterior.

Asa a luat nastere acest model de canapea extensibila Tosca Igor.

Conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare tapitat la interior cu poliuretan si la exterior cu diferite tipuri de materiale. Ale caror nuante pot fi alese in functie de preferinte.

Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, pentru acest model de canapea s-a folosit stofa plusata rezistenta la trafic intens. In nuanta de albastru inchis, cu accente discrete de crem.

Un alt detaliu care nu trebuie neglijat se refera la faptul ca fiecare dintre componentele principale ale canapelei sunt rotunjite si complet tapitate cu un material moale.

Atat la interior, cat si la exterior.

Astfel incat acest lucru este un mare avantaj, mai ales in situatia in care, la interiorul respectivei camere sunt si copii mici. Si care, in alte conditii, acestia ar fi riscat sa se accidenteze.

Cu alte cuvinte, o canapea extensibila Tosca Igor, asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa poate fi accesoriul ideal pentru amenajarea la interior a oricerei camere de odihna.

In functie de necesitati.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati cu incredere acest corp de mobilier de mare efect pentru casa.

Si pentru care nici pretul de achizitie nu este unul care sa va sperie.

In consecinta nu mai pierdeti timpul in zadar prin magazinele de profil si optati cu incredere spre acest model atractiv de canapea extensibila Tosca Igor ideal pentru asigurarea confortului a trei persoane consecutiv.