Canapea Extensibila Tosca Okena 4

Un alt corp de mobilier extrem de fiabil pentru amenajarea la interior a unei camere, acolo unde si confortul trebuie sa ramana la anumite standarde este chiar acest model de canapea extensibila Tosca Okena, de culoare maro.

O nuanta de mare efect, mai ales in situatia in care respectivul corp de mobilier are capacitatea de a se sincroniza aproape perfect cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca pentru realizarea acestui model de canapea, designerii de top au ales sa combine numai materiale de calitate.

Incepand de la cadrul din lemn de esenta tare, poliuretanul de diferite densitati, sistemele de prindere si culisare de la interiorul canaelei si pana la materialele textile folosite la exteriorul canapelei.

Toate acestea sunt combinate perfect intr-un accesoriu de mare valoare pentru orice spatiu interior.

Asa se face ca respectiva canapea este bine echilibrata, foarte rezistenta si confortabila.

Are un design clasic, insa contribuie foarte bine la asigurarea confortului optim pentru mai multe persoane consecutiv.

Iar prin prezenta pernelor decorative si detasabile aceasta canapea extensibila Tosca Okena se face mult mai confortabila, fie in starea sa initiala, fie dupa extindere.

Iar din punct devedere cromatic nuanta de maro de pe intreaga canapea si modelul inflorat de pe pernele decorative se combina perfect intr-un contrast de mare efect pentru casa.

Ceea ce inseamna ca aceasta canapea extensibila Tosca Okena poate fi tot ce va doriti pentru amenajarea la interior a livingului sau a sufrageriei.