Canapea Ideal extensibila pentru living

Modelul de canapea prezentat aici este ideala chiar si pentru amenajarea unei locuinte la interior. Cu un produs de calitate superioara.

Este vorba aici despre un model de canapea Ideal extensibila pentru living.

Aceasta este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens, moale la atingere. Prin intermediul caruia au fost indepartate zonele dure.

Astfel incat acest model de canapea este ideal chiar si in cazul familiilor cu copii mici. Acestia neputand sa se mai accidenteze.

Din punct de vedere tehnic, acest model de canapea Ideal extensibila pentru living este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine tapitat cu poliuretan. Iar la exterior aceasta canapea este tapitata cu un material de stofa extrem de interesant.

Si ca este obtinut in trei nuante de mare efect. Care au posibilitatea de a se completa extrem de bine una cu cealalta. Si care sa poata contribui la crearea perfecta a unui decor de mare efect.

Aceasta are la interior un loc interesant si necesar pentru depozitarea diferitelor articole vertimentare de diferite volume.

Iar la exterior aceasta canapea este usor distantata de la nivelul parchetului, permitand aerului sa circule si astfel sa asigure o aerisire optima.

In ceea ce priveste nuanta si textura materialului aflat la exteriorul canapelei, acestea pot fi schimbate cu oricare alte nuante existente in paletarul de culori existent la producator.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce se potriveste mai bine pentru locuinta dumneavoastra.

Canapea Ideal extensibila pentru living 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Black contemporary fireplace in empty room OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA