Canapea Isabela extensibila pentru living

Prin acest model de canapea Isabela extensibila pentru living locuinta dumneavoastra poate capata un aer nobil.

Si asta datorita faptului ca acest model de canapea este unul de lux.

Respectivul model de canapea este de inalta definitie, complet tapitat cu un material de stofa de calitate superioara.

Este extensibil, iar la interior aceasta canapea se bucura si de existenta unui loc interesant si atat de necesar pentru depozitarea diferitelor articole textile.

Canapeaua este una de mari dimensiuni. In consecinta aceasta beneficiaza de un sezut extrem de generos si relaxant. Cu spatare laterale complet tapitate si bine puse in valoare, care au o forma geometrica bine definita.

Dar si perne decorative de mari dimensiuni si care sunt foarte relaxante.

Dincolo de acest aspect, materialul folosit pentru tapitarea acestei canapele la exterior este unul de calitate superioare, rezistent la trafic intens si totodata acesta este placut la atingere.

Dar are capacitatea de a transforma locuinta dumneavoastra intr-un loc de mare valoare si plin de lumina.

In alta ordine de idei, daca aceasta nuanta deranjeaza, este bine de stiut ca acest model de canapea Isabela extensibila pentru living poate fi comandat infr-o varietate larga de nuante si culori. In functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorilor.

Si daca doriti ca intreaga dumneavoastra locuinta sa fie una de inalta tinuta, atunci este oportun sa alegeti si garnituri de mobilier care din punct de vedere al designului cat si al texturii materialelor aflate la interior sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu acest model de canapea.

O canapea Isabela este conceputa si cu picioare metalica care sa ii permita o usoara distantare de la nivelul parchetului.

Astfel incat aerul sa poata circula si sa impiedice formarea mucegaiului.

SONY DSC Canapea Isabela extensibila pentru living 2 Canapea Isabela extensibila pentru living 3 Canapea Isabela extensibila pentru living 4 Canapea Isabela extensibila pentru living 5 Canapea Isabela extensibila pentru living 6 SONY DSC SONY DSC