Canapea Mira extensibila de calitate premium

Realizata intr-un design modern, cu accente clasice, acest model de canapea Mira extensibila de calitate premium este conceput astfel incat sa poata raspunde in mod pozitiv tuturor pretentiilor venite din partea consumatorilor. Indiferent de varsta sau categorie sociala.

Acest model de canapea are posibilitatea de extindere a suprafetei de sezut si beneficiaza la interior si de existenta unui loc necesar pentru depozitarea diverselor articole textile.

Tocmai din acest motiv dorim sa va prezentam in cateva randuri un interesant model de canapea realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare imbinat la interior cu poliuretan. Iar la exterior aceasta canapea este pusa in valoare de existenta unui material textil de inalta calitate.

In exemplul nostru acest material este de culoare rosie. Si se regaseste atat pe rama principala a patului, cat si pe spatarele laterale.

Iar pentru tapitarea spatarului principal, designerii au optat pentru alegerea unui material de culoare deschisa, plin de lumina si care are capacitatea de a schimba radical aspectul din intreaga incapere.

Si chiar daca acest model de canapea a fost ales in culoarea rosie, acesta are capacitatea a a intra in stransa legatura cu toate acele corpuri de mobilier aflate la interiorul camerei respective.

Iar daca nuanta rosie nu este pe placul dumneavoastra, este bine de stiut ca puteti alege oricare alta culoare din nuantele propuse de producator.

Si astfel puteti obtine o cromatica de mare efect la interior, chiar si prin existenta unui contrast format prin combinatia mai multor nuante.

Asa ca puteti comanda imediat acest model de canapea Mira extensibila de calitate premium, la un pret fara concurenta. Canapea Mira extensibila de calitate premium 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA