Canapea Mona pentru living

Mona reprezinta acel model de canapea pentru living ideal pentru amenajarea chiar si a unei locuinte de dimensiuni ceva mai reduse. Acolo unde acest corp de mobilier sa fie unul plin de caracter si care are capacitatea de a va oferi un confort mult sporit.

Din punct de vedere tehnic, acest model de canapea este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine tapitat la interior cu poliuretan de inalta densitate, iar la exterior acest model de canapea este completr tapitat cu un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens, moale si care are capacitatea de a va oferi un confort mult sporit.

Mai ales in situatia in care aceasta canapea este extensibila si va poate oferi imediat un loc suplimentar pentru odihna pentru mai multe ore consecutive. Si asta nu e tot.

Pentru ca, la interior acest model de canapea Mona pentru living dispune si de un interesant loc pentru depozitarea diferitelor articole textile de dimensiuni medii.

Aceasta canapea se bucura de dimensiuni standard pentru un astfel de corp de mobilier necesar si util pentru amenajarea diferitelor spatii. Fie ca este vorba despre un living, o sufragerie sau oricare alta camera.

Respectivul model de canapea poate fi comandat atat separat cat si in asociere cu unul sau mai multe fotolii din aceeasi gama, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Si ar mai fi de stiut si faptul ca pentru tapitarea acestui model de canapea puteti opta pentru diferite tipuri de texturi si nuante, in functie de preferinte, cat si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

 

 

Canapea Mona extensibila pentru living 1 Canapea Mona extensibila pentru living 2 Canapea Mona extensibila pentru living 3 Canapea Mona extensibila pentru living 4 Canapea Mona extensibila pentru living 5 Canapea Mona extensibila pentru living 6