Canapea Monza extensibila cu design nou si modern

Una dintre cele mai interesante accesorii pentru casa, din categoria produselor de lux este chiar acest model de canapea Monza extensibila cu design nou si modern. `

Aceasta este conceputa pe un cadru din lemn masiv bine imbinat la interior cu poliuretan de inalta densitate. Iar la exterior respectivul produs beneficiaza de existenta zonelor rotunjite si este complet tapitat cu o stofa rezistenta si care este placuta la atingere.

Din punct de vedere al designului acest model de canapea Monza extensibila se bucura de liniile unui design nou si modern, ba chiar unul contemporan obtinut dupa ultimele idei in materie de eleganta, confort si relaxare.

Aceasta canapea Monza extensibila cu design nou si modern iese in evidenta in mod cert prin faptul ca este complet tapitata la exterior cu un material de stofa de inalta definitie. Aceasta are spatare laterale bine puse in valoare prin forma si volum dar si prin modul inteligent de a masca cei doi tabureti extrem de utili in diferite activitati.

Aceasta canapea este una de lux. Este extensibila si poate fi amplasata chiar si in centrul unui spatiu foarte larg.

Si asta datorita faptului ca acest corp de mobilier este tapitat la fel de bine chiar si pe partea din spate. Care in aceste conditii este lasata la vedere.

De asemenea este bine de remarcat faptul ca acest model de canapea are capacitatea de a putea fi pusa in valoare la fel de bine atat in preajma unei garnituri de mobilier modern si minimalist, cat si in asociere cu corpuri de mobilier clasic.

In aceste conditii, respectivul model de canapea Monza poate fi una dintre cele mai interesante optiuni de mobilare a unei locuinte. Indiferent ca este vorba despre un living sau o sufragerie.

Modelul respectiv putand fi o solutie interesanta chiar si pentru amenajarea unor spatii publice.

De asemenea este bine de stiut faptul ca respectivul model de canapea poate fi obtinut in diferite nuante si culori in functie de preferinte. Cat si in functie de cat de bine aceasta poate intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa aspropiere.

Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 1 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 2 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 3 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 4 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 5 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 6 Canapea Monza extensibila cu design nou si modern 7