Canapea Noua extensibila cu design nou

O noua idee de amenajare a unui living poate fi chiar aceasta canapea Noua extensibila cu design nou.

Un produs de mare valoare atat pentru living, cat si pentru o sufragerie, acolo unde acest corp de mobilier are capacitatea de a raspunde in mod placut tuturor pretentiilor in materie de confort si relaxare.

Si asta datorita faptului ca aceasta canapea este bine echilibrata pe un cadru din lemn de esenta tare.

Care la randul lui, acesta este bine tapitat cu un material de poliuretan la interior si cu stofa de calitate superioara, la exterior. Si care este extrem de rezistent la trafic intens.

Iar ca si nuanta, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, acest model de canapea este unul plin de lumina si culoare.

Care are capacitatea de a intra intr-un bun sincron cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul locuintei.

Respectivul corp de mobilier este distantat de la nivelul parchetului si astfel acesta nu poate fi afectat de riscul formarii mucegaiului.

Si asta nu e tot. Pentru ca aceasta canapea Noua poate fi comandata in diferite nuante si texturi in functie de preferrinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA