Canapea Odessa extensibila design modern

Realizata intr-un design modern aceasta canapea Odessa este extensibila, compacta si va poate scoate din orice incurcatura in materie de confort si relaxare pentru mai multe ore consecutive.

La baza, aceasta canapea este realizata pe un cadru din lemn de esenta tare bine imbinat la interior cu poliuretan de inalta densitate. Si la exterior aceasta este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens.

Si a carui nuanta si textura poate fi aleasa in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Un model de canapea Odessa reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei locuinte, acolo unde aceasta are capacitatea de a transforma respectiva locatie intr-un spatiu de interes si care este plin de lumina si caldura.

In functie de cromatica de la interiorul respectiv.

Iar daca ne raportam la imaginila atasate aici este limpede de stiut faptul ca acest model de canapea este unul plin de lumina si culoare.

Si care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei locatii.

Datorita designului, cat si al fiabilitatii acestui corp de mobilier, o canapea Odessa extensibila poate fi o alegere inteligenta pentru amenajarea unui living generos, cat si pentru amenajarea unei sufragerii mai putin incapatoare ca si spatiu.

Tocmai din acest motiv va recomandam cu tarie un astfel de model de canapea ideal pentru amenajarea propriei locuinte.

Si nu oricum, ci in schimbul unei sume mici de bani. Care nu va poate pune in dificultate sub nicio forma.

 

Canapea Odessa extensibila design modern 1 Canapea Odessa extensibila design modern 2 Canapea Odessa extensibila design modern 3 Canapea Odessa extensibila design modern 4 Canapea Odessa extensibila design modern 5