Canapea Onyx extensibila design modern

Realizata dupa liniile unui design clasic, aceasta canapea Onyx extensibila design modern reprezinta un interesant corp de mobilier plin de culoare si lumina.

Si care se poate transforma imediat intr-o adevarata oportunitate de amenajare a unei locuinte. Chiar si a uneia de dimensiuni ceva mai reduse.

Respectiva canapea Onyx extensibila design modern este realizata pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine tapitat la interior cu un strat de poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior acest model de canapea este tapitat cu stofa rezistenta. Si care poate fi comandata in diverse nuante si culori.

Dupa forma si dimensiune, acest corp de mobilier realizat intr-un design clasic poate fi o adevarata solutie de amenajare chiar si a unui spatiu ceva mai ingust.

Acolo unde respectivul corp de mobilier sa poata avea sansa de a fi extins si astfel sa poata fi de real succes pentru odihna si relaxare pentru mai multe ore consecutive.

Pe langa confort si relaxare, pretul de achizitie reprezinta un alt mare atu, pentru care acest model de canapea Onyx extensibila design modern se afla in atentia consumatorilor. Indiferent de varsta si de categoria sociala din care acestia fac parte.

Astfel incat, acest corp de mobilier se poate incadra imediat in categoria produselor fiabile, de calitate superioara si care pot fi achizitionate la un pret fara concrenta.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti pentru locuinta dumneavoastra doar acele produse care sa poata raspunda in mod pozitiv tuturor pretentiilor in materie de confort si relaxare la puterea a doua.

 

Canapea Onyx extensibila design modern 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA