Canapea Relax extensibila pentru hol

Seria corpurilor de mobilier ideale pentru amenajarea diverselor spatii interioare se completeaza in mod placut cu o canapea Relax extensibila pentru hol a carei valoare poate fi amplificata datorita designului exterior cat si datorita materialelor de calitate superioara din care aceasta este realizata.

Ceea ce face ca o canapea Relax extensibila pentru hol sa poata fi extrem de moale si relaxanta. Dar sa si poata optimza spatiul disponibil de la interiorul unui apartament sau al oricarei alte locuinte. Chiar si a uneia de dimensiuni ceva mai reduse.

Modelul respectiv de canapea Relax extensibila pentru hol este realizat avand ca si cadru principal lemnul de esenta tare bine imbinat cu poliuretan.

Iar la partea de exterior acest model de canapea este complet tapitat cu un material de stofa de calitate superioara prin interimediul careia sunt indepartate toate zonele colturoase. Acestea fiind inlocuite cu zone rotunjite si moi.

De asemenea ar mai fi de precizat aici ca modelul respectiv de canapea este dotat si cu trei perne decorative amplasate strategic astfel incat ele pot fi utilizate ca si tetiere. In pozitii care pot fi alese diferit pentru fiecare persoana.

Dincolo de acest aspect canapeaua este extensibila, este distantata de la nivelul parchetului, ceea ce reprezinta un real avantaj. Si poate fi comandata in diferite nuante si texturi, in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile de la producator.

 

 

Canapea Relax extensibila pentru hol 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA