Canapea Rhodos extensibila pentru casa

Iata un alt model de canapea care va poate fi de real suces pentru amenajarea oricarei camere.

Este vorba aici despre un model de canapea Rhodos extensibila pentru casa.

Un produs de mare efect care se poate transforma imediat intr-un pat matrimonial cu lada de depozitare a diferitelor articole vestimentare, la interior.

Respectivul model de canapea Rhodos extensibila pentru casa, este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, bine imbinat la interior cu poliuretan. Iar la exterior aceasta canapea este tapitata cu doua tipuri de materiale de calitate superioara la fel de rezistente la trafic intens.

Este vorba aici despre materialul de piele ecologica, de culoare maron si stofa de calitate superioara de culoare crem deschis. Doua nuante aflate in contrast, dar care au capacitatea de a se completa in mod placut una pe cealalta.

Modelul de canapea Rhodos extensibila pentru casa este usor distantat de la nivelul parchetului astfel incat aerul este lasat sa circule, iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Dincolo de acest aspect respectivul corp de mobilier poate fi comandat atat separat, cat si in asociere cu unul sau mai multe fotolii din acelasi model. Acestea din urma beneficiind de avantajul de a fi extensibile, atunci cand este nevoie urgenta de un loc suplimentar pentru odihna.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si aduceti o pata de culoare livingului dumneavoastra prin achizitionarea acestui model de canapea Rhodos extensibila pentru casa.

Canapea Rhodos extensibila pentru casa 1 Canapea Rhodos extensibila pentru casa 2 Canapea Rhodos extensibila pentru casa 3 Canapea Rhodos extensibila pentru casa 4 Canapea Rhodos extensibila pentru casa 5 Canapea Rhodos extensibila pentru casa 6