Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie

Una dintere cele mai interesante idei de amenajare a unui living sau a unei sufragerii, cu un corp de mobilier extrem de interesant este chiar acest model de canapea Roxy extensibila pentru sufragerie.

Un produs viabil din toate punctele de vedere. De la textura materialelor atat de la interiorul, cat si de la exteriorul canapelei si pana la nuanta si design, forma si volum.

Asa se face ca acest corp de mobilier sa fie unul de mare valoare pentru orice casa chiar si pentru una cu pretentii.

Acest model de canapea Roxy extensibila este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine imbinat la interior cu poliuretan.

Iar la exterior aceasta canapea este complet tapitata cu un model de stofa rezistent la trafic intens si care poate fi comandata in diferite nuante si texturi.

Astfel incat acest model de canapea Roxy extensibila pentru sufragerie sa fie unul extrem de interesant pentru orice casa.

Noul produs este disponibil in doua dimensiuni standard, cu doua sau trei locuri si poate fi comandat chiar si cu doua fotolii din acelari model.

Astfel incat acest produs sa se poata transforma imediat intr-o adevarata solutie de amenajare a unei locuinte, indiferent de nuanta sau culoare.

Asa ca nu trebuie sa mai pierdeti timpul in zadar cautand chilipiruri prin magazinele de profil. Si ar trebui sa comandati imediat acest model de canapea Roxy extensibila pentru sufragerie, intr-o varietate larga de culori in functie de preferinte.

Cu alte cuvinte, daca doriti un corp de mobilier moale, elegant si foarte relaxant, atunci este de preferat sa mizati pe calitate la puterea a doua. Deci puteti sa mizati cu incredere pe aceasta canapea Roxy extensibila pentru sufragerie.

 

 

Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 1 Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 2 Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 3 Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 4 Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 5 Canapea Roxy extensibila pentru sufragerie 6