Canapea pentru living KOL Nadine

Corpurile de mobilier realizate in nuanta de alb au fost si raman in continuare printre cele mai provocatoare alegeri. Deoarece albul este o nuanta extrem de pretentioasa. Dar care are si capacitatea de a se pune bine in valoare cu toata gama de corpuri de mobilier, de la cele clasice si pana la cele avangardiste.

Acest model de canapea este conceput pe un cadru din lemn de esenta tare bine imbinat cu poliuretan sau burete, astfel incat aceasta sa poata fi la fel de confortabila si eleganta in cele mai diverse situatii.

Canapeaua este realizata la o inaltime medie, este complet tapitata si beneficiaza si de alte doua perne decorative care au un efect deosebit in realizarea unui confort optim.

Dupa cum am mai spus, acest model de canapea este realizat in nuanta de alb cu cateva dungi discrete si care sunt de neagra. Iar daca acest aspect nu este pe gustul dumneavoastra, atunci trebuie sa stiti ca modelul respectiv de canapea poate fi comandat intr-o alta nuanta in functie de cele preferate.

Dar care sa aiba si capacitatea de a intra intr-o buna relatie si cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul respectivei locatii.

Si asta nu e tot. Pentru ca acest model de canapea pentru living Nadine poate fi asociat fie cu un produs identic, fie cu acelasi model de canapea, dar cu o suprafata ceva mai mare.

Astfel incat confortul optim de la interiorul livingului dumneavoastra sa fie unul pe masura asteptarilor.

Canapea pentru living KOL Nadine