Canapea extensibila de dormitor KOL DARIS

Un model de canapea extensibila de dormitor Daris, ca si cel prezentat in imaginea atasata aici este o reala oportunitate de amenajare a unei locuinte. Cu un produs extrem de viabil realizat dupa dimensiuni standard.

Este vorba aici despre un produs definit numai de forme rotunjite si bine tapitate cu un material de mare efect, moale si resiztent la trafic intens.

Noul produs prezentat aici este tapitat de un material textil din stofa de calitate superioara ale carui nuante sunt pline de lumina. Si asta, pentru ca aici predomina culoarea alb. Si numai spatarul acestei canapele este pus in valoare de existenta unui motiv floral cu trandafiri.

Si poate fi asociat in aceeasi masura atat cu decorurile clasice, cat si cu cele moderne.

Iar daca ne gandim si la materialele folosite, acest model de canapea este realizat pe baza unui cadru rezistent din lemn de esenta tare si care este bine imbinat cu cele mai interesante si viabile materiale existente la ora actuala pe piata de profil din Europa.

Si pentru ca noi suntem importatori unici ai acestui produs de mare valoare pe piata de mobilier din Romania, e limpede faptul ca la noi gasiti aceste produse la cele mai avantajoase preturi.

Asa ca nu mai pierdeti timpul si actionati cu incredere pentru obtinerea calitatii maxime la un pret fara concurenta, prin achizitionarea acestui model de canapea extensibila de dormitor Daris.

Canapea extensibila de dormitor KOL DARIS